Bedrijf

Bedrijf
Bedrijf

Ons bedrijf ontwikkelt en levert koelbestelauto’s (voor alle automerken), koelwagens en koelbakwagens. Zowel onze koelbestelwagens als onze koel bakwagens kunnen we ook in vriesuitvoering leveren. Indien u een minder permanente oplossing wenst, kunnen we ook mobiele koelboxen, vriesboxen en klimaatboxen leveren. Al onze koelauto’s zijn uitermate geschikt voor het geklimatiseerde transport van kwetsbare producten als voedingsmiddelen en medicijnen. Denk hierbij  aan HACCP-normen,  ATP-certificering en aan GDP-transport.

Onze organisatie is toegankelijk en zal er alles aan doen u als klant zo goed mogelijk te helpen. Wij hebben maar een prioriteit en dat bent u, onze klant.

Door jarenlange ervaring op het gebied koeltechniek en geklimatiseerd transport, begrijpen we wat de klant wenst en zijn we uitermate deskundig op dit gebied. Door deze ervaring zijn wij gesprekspartner voor de automotive, maar ook de eindgebruiker is bij ons aan het goede adres. Een goed en betrouwbaar product is erg belangrijk. U werkt er tenslotte voortdurend mee. Maar ook het vertrouwen in ons bedrijf en in onze medewerkers vinden we een groot goed. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Service is een sleutelwoord binnen onze koeltechnische oplossingen.

Our mission, no emission”

Nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied testen we uitgebreid en indien het technisch goed functioneert, proberen we het interessant te maken voor de markt. Hierbij kunt u denken aan ontwikkelingen op het gebied van isolatiemateriaal en de toepassing van zonne-energie. Voortdurend zijn wij op zoek naar technisch hoogwaardige oplossing, waarbij we het gebruiksgemak van onze klant voorop stellen. We verplaatsen ons zoveel mogelijk in de gebruiker van de bestelwagen. Praktisch gebruiksgemak, veiligheid, milieuvriendelijke oplossingen, vermindering brandstofgebruik zijn onze uitgangspunten.

We zijn behalve een zeer betrouwbaar bedrijf dan ook bijzonder innovatief. En dat kunt u ervaren als u met ons in gesprek gaat. We komen graag bij u ter plaatse om uw situatie te bespreken en te proberen een voor u passende oplossing aan te dragen, die zowel in technisch opzicht als economisch gezien de meest ideale voor u is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Contact

Volg ons op LinkedIn