Bedrijf

ClimaRunners koelwagen ombouw
Bedrijf

Ons bedrijf ontwikkelt en levert koelbestelauto’s, koelwagens en koelbakwagens. Zowel onze koelbestelwagens als onze koelbakwagens kunnen we ook in vriesuitvoering leveren. Indien u een minder permanente oplossing wenst, hebben we ook mobiele koelboxen, vriesboxen en klimaatboxen in ons assortiment. Al onze koelauto’s zijn uitermate geschikt voor het geklimatiseerde transport van kwetsbare producten. Denk hierbij aan voedingsmiddelen en medicijnen. HACCP-normen,  ATP-certificering en GDP-transport

U ben bij ons op het juiste adres.
Tevreden klanten

Onze organisatie is toegankelijk en doet er alles aan u als klant zo goed mogelijk te helpen. Wij hebben maar één prioriteit en dat bent u, onze klant.

Door jarenlange ervaring in koeltechniek en geklimatiseerd transport, begrijpen we wat de klant wenst. Hierdoor zijn wij gesprekspartner voor de automotive, maar ook de eindgebruiker is bij ons aan het goede adres. Een goed en betrouwbaar product is erg belangrijk. U werkt er tenslotte voortdurend mee. Maar ook het vertrouwen in ons bedrijf en in onze medewerkers vinden we een groot goed. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Service is een sleutelwoord binnen onze koeltechnische oplossingen.

Our mission, no emission”

Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied testen we uitgebreid. Indien  het technisch goed functioneert en uitgebreid is getest, proberen we het interessant te maken voor de markt. Hierbij kunt u denken aan ontwikkelingen op het gebied van hoogwaardig isolatiemateriaal. Ook de toepassing van zonne-energie heeft volop onze aandacht. Voortdurend zijn wij op zoek naar nieuwe technisch-hoogwaardige oplossingen. Het gebruiksgemak van onze klant staat voorop. We verplaatsen ons zoveel mogelijk in de gebruiker van de bestelwagen. Praktisch gebruiksgemak, veiligheid, milieuvriendelijke oplossingen, vermindering brandstofgebruik zijn onze uitgangspunten.

We zijn behalve een betrouwbare partner ook een innovatief bedrijf. En dat merkt u als u met ons in gesprek gaat. We komen graag bij u langs om uw situatie te bespreken. Samen proberen we een voor u passende oplossing aan te dragen. Zowel in technisch opzicht als economisch gezien voor u de meest geschikte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Contact

Volg ons op LinkedIn