Frigowagen

Naar offerte aanvraag

Meer informatie over onze frigowagen?

koel bakwagens Iveco

Frigowagen

ClimaRunners levert en bouwt koelwagens en vrieswagens; onze frigowagen biedt grote voordelen. We kunnen dit voor u realiseren door uw bestelwagen uit te isoleren, maar we leveren daarnaast ook koelbakken en vriesbakken welke op een chassis gemonteerd worden. We leveren hierbij uitgebreide opties als scheidingswanden en oprij ramps.

Daarnaast leveren we nog een bijzonder flexibele oplossing voor koeling van uw kwetsbare producten: onze frigoboxen voor alle merken bestelauto’s.

koelwagen

Hygiënisch

Onze koelwagens voldoen aan HACCP normen. De zeer strakke vormgeving van de frigowagen maakt reiniging bijzonder eenvoudig.

  • Duurzaam en energiezuinig
  • Sterk en hygiënisch
  • Voedsel veilig

Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatie die geen vocht kan opnemen blijft de isolatiewaarde optimaal. Ook na jaren beleeft u de perfecte werking van de koelwagen Iveco Daily.

Uitgebreide range frigowagens voor alle merken

lichtgewicht frigowagenClimaRunners levert uw frigowagen in diverse soorten en maten en natuurlijk ook vrieswagens. Meer informatie over onze koelbestelauto’s. Voor meer informatie over onze koel bakwagens en vries bakwagens zie onze uitgebreide range koel bakwagens in Europa geproduceerde koelwagens en vrieswagens.

Samenwerking tot in details

frigowagen

 

Onze frigowagens krijgen een perfecte afwerking. Onze frigo bakwagens worden voorzien van inox (RVS) afwerking van alle sluitingen en scharnieren. Het achterkader is volledig doorgelast en bestaat uit 3 mm RVS. En het geheel is gepolijst. Niet alleen van zeer goede kwaliteit maar ook een lust voor het oog.

Hoeveel deuren heeft u nodig? Op elke plaats is een deur aan te brengen. En als de deur aan de zijkant in de koel bakwagen is geplaatst dan kunnen de scharnieren zelfs volledig vlak ingewerkt worden. Dus geen uitstekende delen meer.

Aan de achterzijde een enkele, dubbele of zelfs 4 vleugelige deur is mogelijk. Voorzien van veilige sluiting die makkelijk te bedienen is.

ATP

Koelwagens met legplankensysteemDe eisen waaraan gekoeld vervoer moet voldoen, worden steeds hoger. Alle koel- en vrieswagens kunnen worden voorzien van een ATP certificering. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat kunt voldoen aan deze hoge eisen bij het gekoeld transport van uw kwetsbare lading.

Elke frigowagen kan desgewenst uiteraard voorzien worden van een ATP FNA of FRC-certificaat

Volledig ontzorgd en veilig de weg op.