Koel vries bakwagen

koel bakwagens Iveco

Koel vries bakwagen

Recent leverden wij aan Telesuper een aantal koel bakwagens Iveco. De bakken beschikken over een scheidingwand in de lengterichting van de bak.

Iveco Telesuper koel bakwagen_2

Koel vries bakwagen

HACCP gecertificeerde koel vries bakwagen. Onze zeer strak vormgegeven koel bakwagens zijn eenvoudig te reinigen.

  • Duurzaam en energiezuinig.
  • Sterk en hygiënisch

Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatie die geen vocht kan opnemen blijft de isolatiewaarde optimaal. Ook na jaren beleeft u de optimale werking van de koel vries bakwagen.

HighWay koelbakwagen aanzicht
Uitgebreide range koel vries bakwagen

ClimaRunners levert koel vries bakwagens in diverse soorten en maten. Voor meer informatie zie onze uitgebreide range in Europa geproduceerde koelbakken en vriesbakken.

Samenwerking tot in details

Onze koel bakwagens krijgen een perfecte afwerking met uitsluitend inox (RVS) afwerking van alle sluitingen en scharnieren. Het achterkader is volledig doorgelast en bestaat uit 3 mm RVS. En het geheel is gepolijst. Niet alleen van zeer goede kwaliteit maar ook een lust voor het oog.

Hoeveel deuren heeft u nodig? Op elke plaats is een deur aan te brengen. En als de deur aan de zijkant in de koel bakwagen is geplaatst dan kunnen de scharnieren zelfs volledig vlak ingewerkt worden. Dus geen uitstekende delen meer.

Aan de achterzijde een enkele, dubbele of zelfs 4 vleugelige deur is mogelijk. Voorzien van veilige sluiting die makkelijk te bedienen is.

ATP

De eisen waaraan gekoeld vervoer moet voldoen, worden steeds hoger. Alle koel vries bakwagens zijn voorzien van een ATP certificering. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat kunt voldoen aan deze hoge eisen bij het gekoeld transport van uw kwetsbare lading.

Elke wagen kan voorzien worden van een ATP FNA of FRC-certificaat

Volledig ontzorgd en veilig de weg op.