Koeltransport

koel bakwagens Iveco

Koeltransport

ClimaRunners is de leverancier voor al uw koeltransport; wij bouwen en leveren koelwagens en vrieswagens. Dit doen wij zowel door bestelwagens uit te isoleren, maar we leveren ook koelbakken en vriesbakken welke op een chassis gemonteerd worden. We leveren hierbij uitgebreide opties als scheidingswanden en oprij ramps.

Daarnaast leveren we nog een bijzonder flexibele oplossing voor koeling van uw kwetsbare producten: onze koelboxen voor alle merken bestelauto’s.

Iveco Telesuper koel bakwagen_2

Hygiënisch

HACCP gecertificeerd koeltransport. Onze zeer strak vormgegeven koelwagens zijn eenvoudig te reinigen.

  • Duurzaam en energiezuinig.
  • Sterk en hygiënisch

Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatie die geen vocht kan opnemen blijft de isolatiewaarde optimaal. Ook na jaren beleeft u de optimale werking van de koelauto.

HighWay koelbakwagen aanzicht
Uitgebreide range koelauto

ClimaRunners levert haar koeltransport producten in diverse soorten en maten. Meer informatie over onze koelbestelauto’s en vriesbestelauto’s. Voor meer informatie over onze koel bakwagens en vries bakwagens zie onze uitgebreide range koel bakwagens in Europa geproduceerde koelwagens en vrieswagens.

Samenwerking tot in details

koeltransport

 

Onze koelauto beschikt over een perfecte afwerking. Onze koel bakwagens en vries bakwagens worden voorzien van inox (RVS) afwerking van alle sluitingen en scharnieren. Het achterkader is volledig doorgelast en bestaat uit 3 mm RVS. En het geheel is gepolijst. Niet alleen van zeer goede kwaliteit maar ook een lust voor het oog.

Hoeveel deuren heeft u nodig? Op elke plaats is een deur aan te brengen. En als de deur aan de zijkant in de koel bakwagen of vries bakwagen is geplaatst dan kunnen de scharnieren zelfs volledig vlak ingewerkt worden. Dus geen uitstekende delen meer.

Aan de achterzijde een enkele, dubbele of zelfs 4 vleugelige deur is mogelijk. Voorzien van veilige sluiting die makkelijk te bedienen is.

ATP

De eisen waaraan gekoeld vervoer moet voldoen, worden steeds hoger. Alle koel- en vrieswagens kunnen worden voorzien van een ATP certificering. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat kunt voldoen aan deze hoge eisen bij het gekoeld transport van uw kwetsbare lading.

koelauto met legplankensysteem