Koelwagen CitySlide Zero Emission

elektrische koelwagen

Koelwagen CitySlide Zero Emission

Met onze laatste nieuwe ontwikkeling de koelwagen CitySlide Zero Emission, welke ook in een vriesuitvoering verkrijgbaar is, brengen we een oplossing op de markt waarmee voor onze klant. Hiermee is volledig elektrisch gekoeld transport voortaan mogelijk is.

Our mission, no emission.

Volledig elektrische stadsdistributie

Stedelijke distributie zal steeds meer elektrisch gaan. Om ervoor te zorgen dat u naast een oplossing voor elektrisch rijden die de diverse merken bestelwagens steeds vaker aanbieden, ook nog laadvermogen overhoudt, hebben we een compleet nieuwe elektrische koelinstallatie ontworpen.

De effectiviteit hiervan is zo hoog dat u met slechts 1 batterijcel de hele dag de lading op temperatuur houdt. De koeling werkt altijd.

Als u de wagen verlaat en deze afsluit, dan zal de koeling in bedrijf blijven. Hierdoor blijft uw kwetsbare product op temperatuur, ook als de wagen stilstaat. Geen enkele andere installatie is zo effectief. En u heeft hiermee de oplossing voor de toekomst in handen.

Automatisch werkende schuifdeuren

Streetscooter zero emission

In de laadbak zijn geavanceerde schuifdeuren opgenomen. Natuurlijk kunnen deze uitsluitend door de berijder van de wagen bediend worden. Door een eenvoudige druk op de knop gaat de deur open. Zodra de lading door de bezorger is opgepakt, en hij loopt bij de wagen weg, dan sluit de deur en vergrendelt deze zichzelf. Met een keurige terugmelding naar de chauffeur, zodat deze weet dat de wagen afgesloten is.

Deze slimme functie biedt u dus snelheid, veiligheid, en bedieningsgemak. De wind heeft geen grip op uw schuifdeur en de temperatuur in de laadbak blijft op het gewenste niveau. Hierdoor zal er geen schade aan voertuigen meer ontstaan.

Accu management

Door de toepassing van efficiënte zonnepanelen kunnen we de koelwagen CitySlide volledig op zonne-energie zijn werk laten doen. Behalve brandstofbesparing brengen we hierdoor natuurlijk ook de emissie van schadelijke gassen tot een absoluut minimum terug. De speciaal ontwikkelde accubank is innovatief te noemen. Elke zonnestraal gebruiken we om de accu’s te laden. U kunt er verzekerd van zijn dat u altijd voldoende spanning aan boord heeft om de installatie te laten werken. Bel ons voor meer informatie over onze zero emissie oplossingen!

SolarFlex koelen met zonne-energieMet een handige uitleesunit ziet u altijd de status van uw batterij.

En wenst u op afstand het klimaat in uw wagen te volgen en mogelijke storingen vroegtijdig op te merken, dan kunt u hiervoor onze online functie ‘Clima Track Control‘ raadplegen. Dé tool voor bedrijven die de kwaliteit van hun installaties, producten en dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan.

 

Laadvermogen

Eenvoudig laden is vanzelfsprekend door de volledig vlakke laadvloer. De koellaadbak heeft  bijvoorbeeld voldoende ruimte voor maar liefst 6 pallets en standaard 20 euronorm kratten op de vloer! De totale hoogte kunnen we samen met u bepalen. Dit enorme laadvermogen is uniek op de bestelwagenmarkt.

Uitvoering

Opties: schuifdeuren aan beide zijden. Functionele dubbele deuren aan de achterzijde.

Groot laadvermogen koelwagen CitySlide