Koelwagens

Naar offerte aanvraag

Meer informatie over onze koelwagens?

koel bakwagens Iveco

Koelwagens

ClimaRunners levert en bouwt koelwagens en vrieswagens. Dit doen wij zowel door bestelwagens uit te isoleren, maar we leveren ook koelbakken en vriesbakken welke op een chassis gemonteerd worden. We leveren hierbij uitgebreide opties als scheidingswanden en oprij ramps.

Daarnaast leveren we nog een bijzonder flexibele oplossing voor koeling van uw kwetsbare producten: onze koelboxen voor alle merken bestelauto’s.

koelwagen

Hygiënisch

HACCP gecertificeerde koelwagens. Onze zeer strak vormgegeven koelwagens zijn eenvoudig te reinigen.

  • Duurzaam en energiezuinig.
  • Sterk en hygiënisch

Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatie die geen vocht kan opnemen blijft de isolatiewaarde optimaal. Ook na jaren beleeft u de optimale werking van de koelwagen.

Uitgebreide range koelwagens

IsoVan koelwagen ATPClimaRunners levert koelwagens in diverse soorten en maten en natuurlijk ook vrieswagens. Meer informatie over onze koelbestelauto’s. Voor meer informatie over onze koel bakwagens en vries bakwagens zie onze uitgebreide range koel bakwagens in Europa geproduceerde koelwagens en vrieswagens.

Samenwerking tot in details

koeloplegger

 

Onze koelwagens krijgen een perfecte afwerking. Onze koel bakwagens worden voorzien van inox (RVS) afwerking van alle sluitingen en scharnieren. Het achterkader is volledig doorgelast en bestaat uit 3 mm RVS. En het geheel is gepolijst. Niet alleen van zeer goede kwaliteit maar ook een lust voor het oog.

Hoeveel deuren heeft u nodig? Op elke plaats is een deur aan te brengen. En als de deur aan de zijkant in de koel bakwagen is geplaatst dan kunnen de scharnieren zelfs volledig vlak ingewerkt worden. Dus geen uitstekende delen meer.

Aan de achterzijde een enkele, dubbele of zelfs 4 vleugelige deur is mogelijk. Voorzien van veilige sluiting die makkelijk te bedienen is.

ATP

Koelwagens met legplankensysteemDe eisen waaraan gekoeld vervoer moet voldoen, worden steeds hoger. Alle koel- en vrieswagens kunnen worden voorzien van een ATP certificering. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat kunt voldoen aan deze hoge eisen bij het gekoeld transport van uw kwetsbare lading.

Elke koelwagen kan voorzien worden van een ATP FNA of FRC-certificaat

Volledig ontzorgd en veilig de weg op.