CityLight Compact koelwagen

SolarFlex, zonnecellen voor koeltransport

CityLight Compact koelwagen

Met onze koelbakwagen CityLight Compact koelwagen, welke ook in een vriesuitvoering verkrijgbaar is, beschikt u over een efficiënte koeloplossing die u in druk stadsverkeer de flexibiliteit geeft die u nodig heeft om snel op elke plaats te kunnen lossen of laden. Door geavanceerde techniek en met oog voor detail wordt behalve een professionele uitstraling ook een stabiele en veilige koeloplossing verkregen.

Ook voor vriezen is deze bak uitermate geschikt.

Brandende zon heeft geen directe invloed op uw product in de CityLight Compact. Een veilig gevoel en behoud van kwaliteit van uw product zijn vanzelfsprekend.

Bent u op zoek naar het grotere werk? Zie de ‘grote broer’ uitvoering: City Light!

Door de toepassing van efficiënte zonnepanelen kunnen we de City Light Compact koelwagen volledig op zonne-energie zijn werk laten doen. Behalve brandstofbesparing wordt hierdoor natuurlijk ook de emissie van schadelijke gassen tot een absoluut minimum teruggebracht. Bel ons voor meer informatie over onze SolarFlex oplossing!SolarFlex koelen met zonne-energie

Uitvoering

Met functionele dubbele deuren aan de achterzijde. Eenvoudig laden is vanzelfsprekend door de volledig vlakke laadvloer.

Opties: extra zijdeuren of een extra krachtige koelinstallatie die samen met ons SolarFlex systeem blijft draaien, ook als de wagen stil staat.

CityLight Compact koelwagen

De koellaadbak heeft voldoende ruimte voor maar liefst 4 pallets met meer dan 550 kg aan laadvermogen!

 

 

 

 

 

 

 

Koelbakwagens-vriesbakwagens van ClimaRunners

ClimaRunners heeft al jaren een intensieve samenwerking met Ega-LeciTrailers voor de productie van haar koel- en vriesbakwagens.

De Ega fabriek is een belangrijke speler voor de productie van geïsoleerde bakken, voorzowel koelbakwagens als vriesbakwagens.  Op jaarbasis worden er enkele duizenden geïsoleerde bakken geproduceerd met afzet in Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk en natuurlijk ook binnen de Benelux waar ClimaRunners de verdeler is.

De geïsoleerde laadbakken kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en perfecte afwerking.

We beschikken over een grote verscheidenheid van producten die in elk vervoersegment wel een oplossing kunnen bieden.

Related Portfolio