Koelbox voor bestelauto

CoolRunner

Koelboxen bestelauto

Koelbox voor bestelauto (alle merken)

De CoolRunner (koelbox voor bestelauto) is geschikt voor het transport van kwetsbare producten, als u over een gesloten bestelwagen beschikt. Door de geavanceerde techniek en met oog voor detail wordt een professionele uitstraling verkregen.

BasicRunner 330

BasicRunner in vries- en koel-uitvoering

CoolRunner koelbox voor bestelauto

CoolRunner in vries- en koeluitvoering

 

 

 

 

 

 

 

Totale integratie van alle componenten, zonder complexe installaties. met oog voor detail is de handgreep op strakke wijze in de hoogwaardige panelen weggewerkt. Zonder gevaar voor koudebruggen en oerdegelijk levert de CoolRunner u meer dan u zult verwachten. De CoolRunner is verkrijgbaar voor elk merk bestelwagen, zodat er altijd een geleverd kan worden die geschikt is voor uw situatie.

Plaatsing van de koelbox voor bestelauto is eenvoudig. In een mum van tijd staat de CoolRunner in de bestelauto, helemaal klaar om mee weg te rijden. Door de geavanceerde techniek en het geraffineerde ontwerp heeft u een flexibele en bedrijfszekere oplossing om elke dag weer met plezier gebruik van te maken. Zelfs wanneer uw auto, na jaren intensief gebruik, al is afgeschreven, kan de box herplaatst worden in uw nieuwe bestelwagen; helemaal klaar voor een nieuwe ronde. Uiteraard kunnen we de koelbox ook in vriesuitvoering leveren; hiervoor verwijzen we naar onze FreezeRunner serie.

De CoolRunner wordt voorzien van een koelinstallatie op maat, afhankelijk van de grootte van de box.

Energiebesparing koelbox voor bestelautoCoolRunner koelbox inside

Het gehele ontwerp is gericht op efficiëntie en slim met energie omgaan. Doordat de CoolRunner bijna altijd in een bestelbus geplaatst wordt betekent dit dat er spaarzaam met de ruimte moet worden omgegaan. Maar daar is op een hoogwaardige wijze een oplossing voor bedacht. Door de slimme deur-indeling gaat er bij los- laad momenten veel minder energie verloren dan bij traditionele ontwerpen; ook daar hebben onze Zweedse ingenieurs aandachtig naar gekeken.

Om op de hoogte te blijven van nieuws omtrent onze koelbox voor bestelauto’s kunt u ons volgen op LinkedIn.