Koelwagen CitySlide

Koelwagen CitySlide

Koelwagen CitySlide

Met onze laatste nieuwe ontwikkeling de koelwagen CitySlide, welke ook in een vriesuitvoering verkrijgbaar is, brengen we een oplossing op de markt waarmee voor onze klant, volledig elektrisch, gekoeld transport mogelijk gemaakt wordt.

Our mission, no emission.

Volledig elektrische stadsdistributie

Stedelijke distributie zal steeds meer elektrisch gaan. Om ervoor te zorgen dat u naast een oplossing voor elektrisch rijden ook nog laadvermogen overhoudt, hebben we een compleet elektrische koelinstallatie ontworpen.

De effectiviteit hiervan  is zo hoog dat u met slechts 1 batterijcel de hele dag de lading op temperatuur houdt. De koeling werkt altijd.

Als u de wagen verlaat en u deze afsluit, dan zal de koeling in bedrijf blijven. Hierdoor blijft uw kwetsbare product op temperatuur, ook als de wagen niet gebruikt wordt. Geen enkele andere installatie is zo effectief. En u heeft hiermee de oplossing voor de toekomst in handen.

Automatisch werkende schuifdeuren

koelwagen cityslide

In de laadbak zijn schuifdeuren opgenomen. Deze kunnen uitsluitend door de berijder van de wagen bediend worden. Door een eenvoudige druk op de knop gaat de deur open. Zodra de lading door de bezorger is opgepakt, en hij loopt bij de wagen weg, dan sluit de deur en vergrendelt deze zichzelf. Met een keurige terugmelding naar de chauffeur, zodat deze weet dat de wagen afgesloten is.

Deze slimme functie biedt u snelheid, veiligheid, en bedieningsgemak. Er zal geen schade aan voertuigen meer ontstaan. De wind heeft geen grip op uw schuifdeur en de temperatuur in de laadbak blijft op het gewenste niveau.

Accu management

Door de toepassing van efficiënte zonnepanelen kunnen we de koelwagen CitySlide volledig op zonne-energie zijn werk laten doen. Behalve brandstofbesparing wordt hierdoor natuurlijk ook de emissie van schadelijke gassen tot een absoluut minimum teruggebracht. De speciaal ontwikkelde accubank is innovatief te noemen. Elke zonnestraal wordt gebruikt om de accu’s te laden. U kunt er verzekerd van zijn dat u altijd voldoende spanning aan boord heeft om de installatie te laten werken. Bel ons voor meer informatie over onze SolarFlex oplossing!

SolarFlex koelen met zonne-energieMet een handige uitleesunit ziet u altijd de status van uw batterij.

En wenst u op afstand het klimaat in uw wagen te volgen en mogelijke storingen vroegtijdig op te merken, dan kunt u hiervoor onze online functie ‘Clima Track Control‘ raadplegen. Dé tool voor bedrijven die de kwaliteit van hun installaties, producten en dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan.

 

Laadvermogen

Eenvoudig laden is vanzelfsprekend door de volledig vlakke laadvloer. De koellaadbak heeft voldoende ruimte voor maar liefst 6 pallets en standaard 20 euronorm kratten op de vloer! De totale hoogte kunnen we samen met u bepalen. Dit enorme laadvermogen is uniek op de bestelwagenmarkt.

Uitvoering

Opties: schuifdeuren aan beide zijden. Functionele dubbele deuren aan de achterzijde.

Groot laadvermogen koelwagen CitySlide

 

 

 

 

koelwagen CitySlide deurdetail

Koelbakwagens-vriesbakwagens van ClimaRunners

ClimaRunners heeft al jaren een intensieve samenwerking met Ega-LeciTrailers voor de productie van haar koel- en vriesbakwagens.

De Ega fabriek is een belangrijke speler voor de productie van geïsoleerde bakken, voorzowel koelbakwagens als vriesbakwagens.  Op jaarbasis worden er enkele duizenden geïsoleerde bakken geproduceerd met afzet in Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk en natuurlijk ook binnen de Benelux waar ClimaRunners de verdeler is.

De geïsoleerde laadbakken kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en perfecte afwerking.

We beschikken over een grote verscheidenheid van producten die in elk vervoersegment wel een oplossing kunnen bieden.

Related Portfolio