Vriesbakwagen Frozen

Frozen Light

Vriesbakwagens

Vriesbakwagen Frozen

Onze vriesbakwagen Frozen voor plaatsing op een chassis biedt een totale integratie van mogelijke vragen die u als gebruiker zou kunnen hebben. Door geavanceerde techniek en oog voor detail wordt een functionele en elegante uitstraling verkregen. De samenstelling van weleer die de stabiliteit niet ten goede komt, kent de vriesbakwagen Frozen al lang niet meer.

Ook bij grote temperatuurverschillen draagt de Frozen range  zorg  voor een uitstekende bewaking van het product. Juist met onze Frozen range dragen we een oplossing aan, zodat bij laad- en losmomenten niet meer energie verloren gaat dan strikt nodig. Deze box blinkt uit door een slimme oplossing voor bewaking te geven. In kleine details zie je hoe de Frozen uitmuntend presteert.

Elk ontwerp wordt beoordelen we niet alleen op kosten, maar ook het energieverbruik is hier zeer belangrijk. Samen met een groep technisch uitvoerende vakmensen zetten we hier een geweldig resultaat neer, waarbij naar de totale exploitatiekosten gekeken wordt. Zo verdient u geld en daar is de Frozen ook voor ontworpen.

WAAROM EEN vriesbakwagen Frozen VAN CLIMARUNNERS?

Onze vriesbakwagen Frozen houdt uw diepgevroren producten ook tijdens transport op de juiste temperatuur. De temperatuur van de vriesbak is instelbaar tot -18 graden Celsius. Gecontroleerd vanaf de eerste kilometer tot op de plaats van bestemming. Maar ook het invriezen (terugkoelen) zelf is geen probleem met de vriesbakwagen Frozen .

Koelbakwagens en vriesbakwagens

ClimaRunners heeft al jaren een intense samenwerking met Ega-LeciTrailers voor de productie van haar koel- en vriesbakwagens.

De Ega fabriek is een belangrijke speler voor de productie van geïsoleerde bakken, voor zowel koelbakwagens als vriesbakwagens.  Op jaarbasis worden er enkele duizenden geïsoleerde bakken geproduceerd met afzet in Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk en natuurlijk ook binnen de Benelux waar ClimaRunners de verdeler is.

De geïsoleerde laadbakken kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en perfecte afwerking.

We beschikken over een grote verscheidenheid aan producten die in elk vervoersegment wel een oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om een zeer lichte City-bak of om een prachtig afgewerkte Heavy Duty High Way laadbak.

Van 3500 kg tot 26 ton, en binnen deze range kunnen we elke gewenste uitvoering produceren. Met verplaatsbare tussenwanden, verschillende deuruitvoeringen, roldeuren,  isolatie scheidingswanden, opsluitsystemen, vastzet-rails, en nog veel meer.

Door de aanwezige kennis binnen ClimaRunners met betrekking tot logistieke vraagstukken wordt er door ons niet slechts een product geleverd: we kijken samen met u naar de perfecte oplossing die binnen uw bedrijfstak past.

Toepassingen/branches:

  • Vleesverwerkende industrie
  • Bakkerijen
  • Bloemen vervoer
  • Logistieke bedrijven
  • Koeriers
  • GDP transport
  • enz

Om op de hoogte te blijven van al ons nieuws, volg ons op LinkedIn.

Related Portfolio