Transportkoeling levensmiddelen

CityLight Compact vriestransport

Transportkoeling levensmiddelen

Cateraars, slagers, vishandel, bakkers, huis aan huis bezorging, marktkooplieden, allen hebben te maken met transportkoeling levensmiddelen. De mogelijkheden zijn enorm. Onze bodies voor bakwagens en diepvrieswagens en koeltransportboxen voldoen aan HACCP-richtlijnen en verzekeren u van verantwoord vervoer van uw kwetsbare waren, verse en diepgevroren producten, dranken, zuivel, ijs, kruidenierswaren etc.

Uw verse of diepgevroren levensmiddelen of andere producten houdt u op flexibele wijze optimaal vers met ons uitgebreid programma op het gebied van transportkoeling levensmiddelen in alle maatvoeringen.

Bestelwagens

koelbestelwagenBestelwagens

Koelboxen voor bestelwagens

FreezeRunner vriesbox CoolRunner koelboxBestelwagen-boxen

Speciaal voor het vervoer van kwetsbare levensmiddelen hebben we een oplossing in huis die zowel flexibel als betaalbaar is: onze in eigen huis ontwikkelde

  • CoolRunners (koelboxen), koel uw producten en houdt ze op een ideale koeltemperatuur van +2 0C
  • FreezeRunners (vriesboxen),vries uw producten in en houdt ze op een constante temperatuur van -18 0C.
  • De ClimaRunner zorgt voor een instelbaar constant klimaat (+20 tot -18 0C), ook tijdens extreme weersomstandigheden. Bel ons voor uitgebreid advies.
  • BasicRunners onze budgetoplossing: doeltreffend, eenvoudig en betaalbaar
Voor het kleinere werk

Ook voor kleine bestelauto’s, personenauto’s of voor kleine hoeveelheden kan ClimaRunners een passende koelbox, vriesbox of klimaatbox leveren, al dan niet gemonteerd in uw auto of handzaam en draagbaar.

Zie ons assortiment:

Runner serie koelboxen

Offerte