Transportkoeling voor alle branches

en voor al uw kwetsbare producten

ClimaRunners koelwagens

BEDRIJFSAUTOBRANCHE

Onze serie bakwagens, bestelwagen-ombouwmogelijkheden, onze flexibele koelboxen, vriesboxen en klimaatboxen op maat zijn speciaal ontwikkeld voor het gecontroleerde koeltransport van kwetsbare producten. Bestelwagendealers (alle merken) en transporteurs maken een belangrijk deel van onze klantenkring uit.

Meer..
ClimaRunners GDP medicijntransport

GDP TRANSPORT

ClimaRunners levert klimaatoplossingen voor GDP transport voor de farmaceutische branche; klimaatoplossingen voor het vervoer van kwetsbare producten als medicijnen.Vervoert u of heeft u geneesmiddelen te vervoeren?

Meer..
CityLight Compact vriestransport

TRANSPORTKOELING LEVENSMIDDELEN

Cateraars, slagers, vishandel, bakkers, marktkooplieden: de mogelijkheden zijn enorm. Onze bakwagens en koeltransportboxen voldoen aan HACCP-richtlijnen en verzekeren u van verantwoord vervoer van uw kwetsbare waren.

Meer..

CAMPER- EN CARAVANBRANCHE

Ook voor caravans en campers hebben we een uitgebreid assortiment koelunits in ons leveringsprogramma. Onze koelkastenseries en diepvriezers Classic en 3Ways (12Vdc / 230Vac / gas) zijn er in een aantal maten en ze zijn geschikt voor inbouw in nieuwe campers of caravans

Meer..